resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2455
    sanki hayrına galatasarayın efsanesi olmuş imajı çizilen, üzerinden galatasaray vefalılığı testi yapılan eski galatasaray futbolcusudur.

    galatasaray tarihinin en iyi futbolcusudur ve hepimizi oynadığı futbola hayran bırakmıştır. heyhat haginin herkesin tahmin ettiği kadar galatasaraylı olduğuna da inanmıyorum. sebebi her ne olursa olsun, galatasarayda jübile yapmaması, galatasarayın başına ilk geçtiğinde aylık aldığı paranın 100de biri değerinde bir telefonun oradaki kendini bilmez bir gerzek tarafından yürütülmesi sonrasında tüm galatasaray taraftarlarına otobüsten "hırsızsınız" diye bağırması aslında çok net iki örnek. bülent korkmaz örneği de çok benzer. savaşçı bir futbolcuydu, gerçek bir galatasaray efsanesiydi, ama sadece "oynadığı dönemde". futbolu bıraktıktan sonra geçtiği takımın başında güya ne kadar profesyonel olduğunu ispatlamaya çalışırcasına gol sonrası yaptığı sıradışı sevinç gösterilerini hanginiz unuttu? bülent ve hagi, bu takımın başına futbolculuk günlerindeki kredilerini harcamak için geldiler, harcadılar, birisi gitti diğeri de bugün yarın gidecek. yönetimin bu iki efsaneyi takımın başına getirmesindeki sebep de taraftarımızdaki vefa diye tanımlanan, esasen düpedüz saflıktan başka birşey olmayan duyguyu sömürmek ve sürelerini uzatmak.

    futbolculuk dönemlerinde efsaneleştirilen, putlaştırılan insanların aktif futbol hayatı sonrası bu krediyi kullanarak takımların başına geçtiklerinde yapamadıklarını görmemek, aslında şu anda galatasaray yönetiminin de kullanmak istediği zaaftır. lütfen artık açın gözlerinizi, ne haginin, ne bülent korkmazın, ne de herhangi başka bir efsanenin, iyice pişmeden iyi bir teknik direktör olamayacağını anlayın.

    bülent timurlenk'ten (nam-ı diyar aceto balsamico) geliyor: takım elbiseye sığmayan efsaneler! http://tinyurl.com/4dmngas
App Store'dan indirin Google Play'den alın