resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 2556
    birilerinin övmesini neden birilerinin yermesi takip eder anlamak mümkün değil. esasında anlamak mümkün de bunun göz göre göre, son derece yavan ve ilkel olması tuhaf. eski futbolcumuz olduğu için elano'yu izleyip beğenilerini sergileyenlerden sonra bizde bir bok olmadığını söylemekte tereddüt etmeyenlerin meramı ne olabilir acaba? ya peki bunların at sahibine göre kişner sözünden haberleri yok mu?

    bakın canlar, sorun elano'nun kötü falan olması değil; sorun senin onu oynatamayışındır. sorun plansız, programsız transfer. elano'yu alanlar o adamı nerede oynatacaklarından bihaberdi. gelen elano zaten geç alınmıştı, sezon başı kampına katılamamıştı. şöyleydi böyleydi, alıştı alışacak derken bu adam ilk on bir başladığı zamanlarda dahi ilk başta çıkarıldı. dünyanın en iyi milli takımında as oynayan bu adam sırf oynayabilmek için galatasaray'a geldi ama burada da hayal kırıklığı yaşadı. sevgili rijkaard hep onu çıkardı ya da yedek soyundurulması gereken adam oldu muydu ona başvurdu. kazmalardan kurulu ortasahayı adam etsin diye bu adam defansın hemen önünde de oynatıldı. ki elinden geleni de yaptı. sonraki sezon sakatlıktı, satılacaktı şuydu buydu derken bu adam yine sezon başı kampına adam akıllı katılamadı. ilk maçlarda görev alamadı. gitmeyeceği anlaşılınca kerhen oynatılmaya başlandı. ha yerlilerin ona yönelik ambargosuna, ayrımcılığına da henüz değinmedik. sistemi olmayan, arkasındayız deyip hemen arkasından gönderdiği teknik direktöründen sonra adnan polat'a nasıl güvenirdi elano?

    tüm bunlara rağmen hedefi kalmamış, uefa avrupa ligi'ne bile havlu atmış, türkiye gibi sikindirik bir ligde geleceği pek de parlak olmayan bir galatasaray'da o moral bozukluğuyla bu adamın nasıl oynamasını beklersiniz? adamı oynatamadık, elimizde böyle bir yetenek vardı tıpkı diğerleri gibi skib bıraktık diyemediğiniz için habire kötülüyorsunuz değil mi? böylesi işinize geliyor çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın