• 3165
    teknik direktörün değişmesi, gitmesi gereken futbolcuların gitmesi gerektiğini söyleyince, sorunun yalnızca futbolcular ve teknik direktör olduğunun söylendiğini varsayan aklıevvellerin de içinde bulunduğu, bu varsayım üzerine söz konusu platformun (bkz: zottirik) olduğunu tespit eden über şahsiyetlerin yazı yazdığı platform.

    arkadaş nedir bu obsesyon?

    şu gün şu saatte, gitmesi gerektiği artık bütün bir kainata malum olmuşken adnan polat ve yönetimi galatasary'da görevlerine devam etmelidir diyen, diyebilecek bir kişinin olduğuna ya da yönetsel durumu görmezden gelebilecek bir galatasaraylının olabileceğini mi düşünüyorsunuz ciddi ciddi?

    teknik, taktik, yetenek ile ve özelde futbol mentalitesi, genelde de yönetsel felsefe ile ilgili eleştiri getirince müslümanın her işe besmele ile başlaması, kapıdan girerken sağ ayağını önce atması gibi, her lafın başında (bkz: adnan polat gitmelidir) demesi mi gerekiyor galatasaray taraftarının?

    burası herhangi bir platform değil, öyle ya da böyle, burada yazan ve burayı okuyan her (bkz: galatasaraylı)nın bir biçimde galatasaray'ın iyiliğini, geleceğini düşündüğü bir yer, bir ev. dolayısıyla insanları "egolarını öne çıkarmak" ile suçlamak kendi başına bir ego gösterisi.

    belki burada 5 milyonuncu defa söylenmiş olacak ama ne yazık ki bir kez daha tekrar etmek gerekiyor. isteyen katılır, istemeyen katılmaz. gheorge hagi canımızdır, ciğerimizdir. fakat (bkz: galatasaray teknik direktörü) değildir. bunun suçlusu da kendisi değil, onu oraya bu pozisyonda getirip, böyle bir değerin üzerinde bu kadar tartışmanın dönmesine sebep olanlardır, evet!

    fakat insanları fikirlerinden dolayı (bkz: eşşeğin ziki) olarak saptayıp tespit yapmak burada olacak iş değildir.

    farklı düşünebilirsiniz, farklı düşünebiliriz. fakat insanları otorite olmakla suçlayıp otoriteleşip otoriterleşmek de en hafif tabiriyle çelişkidir.

    tanım: (bkz: galatasaraylı)nın (bkz: galatasaray) için fikir beyan etmesi, konuşabilmesi, tartışabilmesi gereken yer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın