• 8
    gün be gün yaklaştığını bilince sevdaya kavuşma anının, belirsizlikler bile anlamlı bir bütüne dönebiliyor, en azından katlanılabilir sıfatını yanına alarak. ilk oluyor sanırım kişisel sempatizanlık tarihimde, bir fenerbahçe maçı öncesi, salonlara dair başka bir müsabaka aklımı çelmekte.
    tedirginlik verici olan ise olası bir derbi başarısızlığının bir çok bünyeyi dış dünyayla iletişimi dondurma noktasına getirmesi. zira tarafımdan defalarca tecrübe edilmiş bir deneyim olarak, bunun bir çok farklı seviyelerde tezahür edeceğinden de maalesef genelde hemfikiriz.

    fakat bu maç önemli, çünkü kaan kural'ın bu bir mesaj maçı tanımına uymasa da, yani olası rakiplerden birinin kafasına vurularak yükseliyor olunmasa da, bizim sahadaki temsilcilerimize kalan 10+ maçta yanındayız diyebilmemiz için bu bir fırsat. çünkü bundan sonrasında topyekün savaşılmadığı taktirde başarıya giden yol oldukça çetin. ve galatasaray taraftarının da süregiden sezonda kendisine mutluluk getirecek alternatiflerinin sayısı ise alabildiğine aşikar.

    diyeceksiniz ki, ama derbi, ve evet derbi, üstelik hagi ile gündelik gerçekleştirdiğimiz sohbetlerde de derbi, karşıdaki rakip fenerbahçe olduğunda o hafta, belki de o ay, öncelik sırası hep belli. fakat şükran duyabilmek için bize fazlasıyla sebep yaratmış bir takıma, ardından doğru işlerin yapıldığı her ortamda biz varız diyerekten tüm camiaya, ve son olarak da ele güne karşı, itinayla, inadına ve ısrarla, galatasaray! diyebilmek için;
    bekliyoruz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın