resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 181
    takımımızın sağ bekidir. aslında sabri nin herşeyi yoluna koyması o kadar basit ki!!! önce sinirine hakim olup rakip ve hakemle uğraşmayacak yani kendi futbolunu oynayacak. sonra bu kendi futbolunu oynarken kapasitesini bilerek oynayacak, yapabildiği ve yapamadığı şeyleri farkederek oynayacak. bu kadar basit aslında bu iş. profesyonel bir futbolcu bunları halledemiyorsa bence profesyonel de değildir.
    milli takımda niye iyi oynuyor ya da az hatasız oynuyor işte bu yüzden. fatih terim ona ne yapması gerektiğini sabri nin kapasitesine göre söylüyor ve sabri de bunu yerine getiriyor. şunu anlamış değilim ki bizde neden böyle? eminim ki teknik heyetten biri ona iyi vuruyorsun sen vur demiş ama sabri toplara frikik atacak kadar ya da her maç etkili şut atacak kadar iyi vuramadığının farkında değil. teknik heyet bile farkında değil buna inanamıyorum ben. basit oynayamıyor inter ya da barca nın sağ bekleri maicon ve dani alves gibi oynamaya çalışıyor.
    son olarak biri oturup sabri ile çok iyi konuşmalı. artık onun saçmalıkları çığırından çıktı. kapasitesiin bir futbolcu nasıl bilmez ya bunu anlamıyorum. ama ben konuşarak telkinlerle biraz da sabri nin gayretiyle bu işin düzeleceğine inanıyorum. fakat kimsenin sabrı kalmadı. artık basit oyna sabri milli takımdaki gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın