resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 928
    hagi'yi tüm yaşananlara rağmen savunurken bu adamı eleştirmek ne büyük çelişkidir. şu an sözlükte hagi'nin efsane olduğundan ötürü daha fazla şans verilmesi gerektiğini yazan yazarlar bu sözüm size. madem hagi'yi çok seviyorsunuz tamam ona ses çıkarmıyoruz saygımız var ama onu öyle yere göğe sığdıramazken bu adamı neden yerin dibine sokarsınız he ?

    mustafa sarp'ı o sarmış başımıza. mustafa sarp'ın ilk geldiği sezonda oynadığı futbolla beraber yazılanlara bir bakın. kötüyse kötü günü gelir defolur gider ve o günlerde yakındır fakat sarp iyi oynarken bülent hoca'ya teşekkür mü ettiniz de şimdi eleştiriyorsunuz ?

    hagi galatasaray'a hoca ve futbolculuk olarak ne verdiyse bülent korkmaz 5 katını vermiştir. bakın 2 katı falan demiyorum direk 5 katı diyorum. siz arsenal maçını izlemediniz sanırım. kırmızı kart gören değildi bülent korkmaz omzu çıktığı halde takımını yalnız bırakmayandı !

    ben hagi'yi de çok severim bülent kaptanımıda. tek sözüm hagi'yi sevip de bülent kaptanımı eleştiren yabancı sevdalılarına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın