resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2341
    efsane futbolculuğu, teknik direktörlüğü filan herşey bir yana koydum. hayatını kurmuş olduğu futbol okuluna ve genç futbolcular yetiştirmeye adamış bir adam, kaybedildiği haftalar öncesinden belli olmuş bir sezonda bile neden hala pırıl pırıl altyapı gençleri yerine yeteneksiz as kadro oyuncularını tercih eder?

    düşünüyorum ve bulamıyorum yemin ederim bu sorunun cevabını. aslında cevabını bulamadığım bir çok soru var da, onlar en azından karşıt görüşlülerle ortak paydada buluşulabilecek konular. başka entry'lerimde yazacağım düşüncelerimi.

    konumuza dönersek bu hususta kimse bana bir şey açıklayamaz. sen hayat felsefeni bunun üstüne kurmuşsun. gençleri yetiştirmeye hayatını adamışsın, muhtemelen orta sınıf takım bile olsa sana teknik direktörlük görevi teklif eden takımları reddetmişsin. kariyer planlamanda antrenörlük yok yani. galatasaray zor durumda olduğu için kabul edip gelmişsin. kredin sonsuz. aptal değilsin bunun farkındasın. demeçlerinle kadro yetersizliğine vurgular da yapmışsın. tüm bunların üstüne de başta dediğim gibi, genç oyuncularla ilgili eğitim çalışmaların eklenmiş. ee ne duruyorsun be hagi? insaf artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın