resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1083
    kendisinden nefret ediyorum.

    ıslıklanması anında gözlerim doldu ne yalan söyleyeyim. çok etkilendim o sahneden. adi adam da yangına körükle gitti armasını öptü falan iyice fena oldum.

    otuz küsür yaşında ve galatasaray kaptanı olan birinin tüm stat tarafından ıslıklanması çok gücüme gitti... bu günleri de mi görecektik? ayhan olmuş ahmet olmuş mehmet olmuş önemi yok, kaptanını ıslıklayıp, tabir-i caizse kuyruğuna teneke bağlayıp soyunma odasına gönderen bir taraftar olduk... vay be!

    ha bir de her şey bir yana, kendisi an itibariyle ne kadar kötü bir futbolcu olursa olsun, asla mustafa sarp etmez, edemez... o mustafa sarp'ı var ya bozuk para gibi harcarım bir çırpıda ha, başlatmasın... ama ne olursa olssun ayhan'ın emeği büyük bu kulüpte...

    bu bir tez konusu olabilir ama, valencia'ya gidip coşan bir mehmet topal misali, ayhan akman'ın da herhangi bir anadolu kulübü veya avrupa'nın alt liglerindeki bir takıma gittiğinde çılgın atacağını düşünüyorum. üzerinde büyük bir psikolojik baskı var, öyle böyle değil. tekniği kıt ama bu baskı yüzünden olduğundan çok daha kazma gözüküyor.

    edit: nefret ağır olmuş lan. hiç sevmiyorum diyelim. ayhan'dan nefret ediyosam sarp'a ne tip duygular besliyorum değil mi cevat abi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın