resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2281
    hagi'de öfke kontrol sorunu olduğunu düşünüyorum. bu futbolculuğunda fazla sıkıntı yaratmasada teknik direktörlüğünde maalesef sorun oluşturuyor. zamanında erol ersoy'u saha içinde kovalamıştı, uefa finalinde öfkesine yenilerek kırmızı kart gördü, kayseri'de cep telefonu çalındı sinirini oradaki taraftarlardan çıkardı, doğum günü olayı, misimovic, baros vs.

    ben hagi'yi çok seviyorum ve asla sevgim azalmaz ama maalesef onda teknik direktörlük vasıfları göremiyorum. herşeyden önce biraz sakin olabilmeli. baros ve misimovic mutlaka suçludur, birşeyler yapmışlardır ama bence hagi yine öfkesine yenildi. insanı kaybetmek çok kolay, kazanmak ise zordur, hagi ise her zaman kolay olanı tercih ediyor. bu olayı basına ve hatta yönetime aksettirmeden çözmek teknik direktörlüktür. konuşarak halledilmeyecek sorun yoktur. sen önce kendin bir teknik direktör, bir büyük olarak otoriteni sarsmadan, taviz vermeden çözebilirdin. ha çözemedin mi o zaman kovuyormusun, kadro dışı mı bırakıyorsun eyvallah. böyle antremandan kovarak disiplin sağlanmaz.

    son olarak benim için geçerli olmasada sözlükteki çoğu yazar için baros olayı bardağı taşıran son damla olmuş. hatta olayı stancu'ya bile bağlayanlar var. maalesef genel taraftar profilininde bu olduğunu düşünüyorum. yani hagi tehlikeli sularda yüzüyor diyebilirim. öfkeyle kalkan, zararla oturacak galiba. umarım sene sonuna kadar idare edilir de güzel ayrılırız hagi'yle. daha önce dediğim gibi kaybetmek çok kolay...
App Store'dan indirin Google Play'den alın