resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2279
    ortadaki durum çok enteresan. hocasının sözünü dinlemediği için bir futbolcuya aferin çekenler, aynı sebep doğrultusunda hagi'ye sallıyorlar. bu takımda futbolcular öyle şımartılmışki, azcık sıkıya gelseler biliyorlarki ilk çıkaracakları arızada hocaları gider. defalarca denediler yaptılar, salak değil sonuçta kimse, öğrenmek de güç değil. yönetim basiretsiz şekilde defalarca hoca kovdu zaten bu sebeplerle. gerçekten çürümüş bir düzen.

    yanlış yapıyorsun baros, bir iki gün içinde özür dilemezsen de sikeyim senin galatasaray'a verdiğin hizmeti. umarım bir anlık sinirdi, oldu ve bitti şeklinde noktalanır. böyle umuyorum. bunu bugüne kadar baros'a tek kelime laf etmemiş biri olarak söylüyorum, zira halen severim kendisini.

    hagi gider ya da kalır, ki kendisi de bir çok şeyin farkında zaten. fakat karşınızda öyle bir adam varki; bildiği doğrudan şaşmaz. hoca otoritedir sonuçta. orada hagi yerine başka bir hoca olsaydı, böyle tek ayağının çukurda olduğu, sallatılı bir ortamda baros'un yaptığını siğneye çeker, takımın gölcüsü diye yediği itirazla kalırdı. sonra millet yine hocaya söverdi o ayrı, baros kral sonuçta.

    sonuç olarak hagi yine doğru olanı yapmıştır. +rep. sen bu takımda gözüken tek ışıksın hagi.

    (bkz: i love u teknik direktör hagi)

    yukarıda haz etmem rapidden çok doğru bir şey demiş;

    --- alıntı ---

    mal taraftar için 3 gömlek fazla bu adam. o yüzden aslında bu kadar sıkıntı çıkıyor. yani mal kelimesini aşağılamak için kullanmıyorum zira bir insan malsa maldır, bu kendi isteği dışında olan bir şeydir. bir adam mal diye onla dalga geçecek değilim, zira bunu yapan adam da en az onun kadar mal olur.

    --- alıntı ---

    böyle bir kitleye ne yaparsan yap kanıtlayamıyorsun kendini. istersen 5 yıl taşı takımı sırtında, tonla kupa kaldır. kurduğun düzeni de anlayamaz bu yoksullar, daha önce de kimseyi anlamadılar zaten. gidenler kıymetlidir bizde hagi'm, gidenler... bir şeyler başarmak için bunlara rağmen ayakta kalmak gerek. rakipler hak getire, senin rakibin kendi içimizde...

    edit: hatasının farkına varan baros hagi'den ve takım arkadaşlarından özür dilemiştir. doğru olanı yapmıştır.
    şimdi kaldığın yerden devam et the king.
App Store'dan indirin Google Play'den alın