resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2269
    kendisine değil, galatasaray'a olan saygı ve sevgimiz ile bağdaşlaşmayacak cümleler kurmaktan kaçındığımız teknik direktörümsü.

    hagi şu kadar galatasaray'lı bu kadar galatasaray'lı demesin kimse arkadaş. fatih terim'den, bülent korkmaz'dan daha mı çok galatasaray'lı? senden benden daha mı çok galatasaray'lı?

    galatasaray'a teknik direktör olarak geldiği günden itibaren hiçbir şey katmamıştır, galatasaray'a zarar vermiştir, teknik direktörcülük oynamıştır, romanyadaki futbolculara kapı açmış, yüksek ücretlerle transfer etmiştir! etmemiş midir!

    misimovic'i kadro dışı bırakmıştır, bir futbolcu istediği kadar hatalı olabilir! (kaldı ki burada kim daha çok hatalı bilinmiyor bile...) takımın misimovic'e en ihtiyac duyduğu dönemde kadro dışı bırakmıştır! hemde kişisel egosu yüzünden! hatta ağır olacak ama, bana kalsa stancu'ya yer açmak için! hadi ikinci seçeneği sittir edin, misimovic'i kadro dışı bırakmıştır misimovic'i kadro dışı bırakmıştır misimovic'i kadro dışı bırakmıştır misimovic'i kadro dışı bırakmıştır misimovic'i kadro dışı bırakmıştır misimovic'i kadro dışı bırakmıştır misimovic'i kadro dışı bırakmıştır misimovic'i kadro dışı bırakmıştır misimovic'i kadro dışı bırakmıştır!

    gelelim baros'a... laubalilik mi yaptı? ve buna sinirlendin mi? tamam... yahu biz haber bültenlerinde (kalli zamanında bile) "keyifli geçen antrenman" "x futbolcu şakalarıyla takıma moral kattı" v.b. haberleri hiç duymadık mı? kalli zamanında bile üstüne basa basa söylüyorum! bunun cezası bu mu olmalı? çek kenarı konuş, ya da antrenmandan sonra konuş... illa zoruna gittiyse, illa sinirlendiysen... ulan allahsız takımın halini görmüyor musun? ortaokula giderken bile (lise, üniversite geçtim...) öğretmenimiz bizi dışarı çıkardığı zaman zorumuza gitmiyor muydu?

    bunları açıklamayacak adam bana hagi'yi falan savunmasın... galatasaray'lıyım ben, iliklerime kemiklerime damarımdaki bir zerre kanda bile galatasaraylılığım yatar. yer yüzünde canlı veya cansız hiç bir allahın kuluyla bunu tartışmam.

    şimdi sırada kim var ciddi anlamda merak etmekteyim ayrıca... neill, gidiyor belli... kewell soğudu zaten adam iyice... milli takımda kütür kütür oynayan adam galatasaray'da kadroya giremedi... neden? sakat... heee bizde salağız...

    tirtir titriyorum sinirden sözlük, çok gerginim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın