• 498
    klasik bir söz vardır ya, "kelimeler kifayetsiz" diye.. işte bu takımı anlatmak için de kelimeler kifayetsiz kalıyor.. hani sıkıyoruz ya canımızı futbol takımı kötü gidiyor, kulüp karışık diye, bütün herşeyimizi futbol takımına verip unutuyoruz ya bu adamları, neredeyse her maçtan önce yalvartıyoruz ya oktay hoca'yı "lütfen maça gelin, bize destek olun" diye, o kadar ayıp ediyoruz ki aslında..

    resmen yüreklerini ortaya koyuyor bu adamlar sahada.. mücadele edilirse neler yapılabileceğini gösteriyorlar, efes'e karşı insanüstü bir savunmayla 19-0'lık seri yakalayıp, 16 sayı fark atabiliyorlar.. her şeyi kaliteye, paraya bağlayan adamlara selamlarını çakıyorlar.. 39 yaşındaki haluk bugün neredeyse nefes almakta zorlanırken, hala iyiyim diye elini kaldırıyor bench'e, takım her topa sanki son topmuş gibi ölümüne atlıyor..

    bu adamlar gerçekten çok daha fazlasını hak ediyor.. futbol takımı karabük'ü yenememiş de, arda hala iyileşmemiş de, adnan sezgin istifa etmiş de yemin ederim sikimde değil hiç biri şu adamları gördükten sonra.. bir tarafta takımını satan, "hocayı ben gönderdim" diye övünen, gol yedirip sikinde olmayan adamlar, diğer tarafta bu adamlar, karar sizin.. belki şampiyon olamayacak bu takım bu sene, hatta finale kalamayacak ama bana ne.. şu mücadeleyi gösterip, bizim bu zor günlerde hala başımızın dik durmasını sağlıyorlar ya, ben o salona giderken adım gibi biliyorum ya ne olursa olsun bizim çocukların o armanın hakkını sonuna kadar vereceğini, gönlümde sonsuz kredileri var hepsinin..

    yürüyedurun oktay hoca ve aslanları.. bu taraftar gerçekten sizinle gurur duyuyor..
App Store'dan indirin Google Play'den alın