aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1479
    yeri geldi elano için dedik;ulan bu nasıl adam, topa vurmayı bilmiyor, çok düz vesaire. keita için dedik; karaktersiz, çirkef; ali sami yen topçusu. harcamadığımız adam kalmadı bu bahanelerin arkasına sığınıp bu günlere geldik.

    cana neden seviliyor?

    1- takımı sahipleniyor. öğretiyor. konyaspor maçında anıl dilaver gol atınca, ona pası veren arkadaşının yanına götürecek kadar büyük bir öğretici. takımı komite etmeye çalışan ve sahiplenen bir lider. galatasaray'da olduğunun farkında olan biri. lider.

    2- kendisini kanıtlamak ve sevdirmek için çok çalışıyor. yerli oyuncularımızın nadir sevdiği adamlardan. * ayrıca geldiği gibi türkçe kursuna başlaması ve türkçe'yi sökecek kıvama gelmesi karakterinin en büyük göstergelerinden.

    3-futbolu ve kazanma azmi. ben futbol izlerken, bu tarz oyunculardan zevk alıyorum arkadaş. ben cana'dan 50 metre ara pası atmasını, uzaktan gol atmasını beklemiyorum. getirdiği defansif direnç, kayarak aldığı toplar, sertliğe sertlik ile karşılık vermesi, takımı geriden yönlendirmesidir benim kıstasım. bayılıyorum.

    4-lorik cana ön libero oynadığı maçlar boyunca barış özbek,mustafa sarp ve ayhan akman üçlüsü ile oynadı. bu adamların form durumu ortada. sorun cana'da değil.

    5-elano da aynı sıkıntyı çekti. arkasını dolduracak bir oyuncu yoktu ve zaman zaman libero olarak bile oynadı. futbol bir takım oyunudur, cana da takımla birlikte daha da yükselecek bir adamdır.

    6-geldiğinden beri ilk kez eli yüzü düzgün orta saha oyuncuları ile oynadı dün akşam karabükspor maçında. oyunu ortada. yekta ve culio çok üst düzey isimler değil. kabul. ama futbolu aklı ile oynayan ve iki yönlü çalışan oyuncular. cana'nın ne kadar rahatladığını ve görevini layıkı ile yerine getirdiğini gördük.

    7-bu seneyi pas geçelim. lorik cana bırakalım bu takımın neferi olsun. askeri olsun. kuvvetli bir galatasaray'ın emniyet subabı olsun. güvenelim. böyle oyunculara sahip çıkalım. bugün milan için gattuso,van bommel,zamanında manchester united için roy keane ne ifade ediyor ise cana da olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın