resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2185
    5 mart 2011 galatasaray karabükspor maçında müthiş bir deha örneği göstermiş ve kadroya ayhan, mustafa sarp, barış ve serkan kurtuluşa yer vermemiştir. hagi bu oyuncular üzerinden takımı protesto edeceklerini bildiği için bu oyuncuları kadroya almamıştır. ve de doğru karar vermiştir. eldeki mevçut kadrodan güzel bir kadro hazırlamıştır. ve de o takım tek kale maç oynamıştır. baros biraz şanslı olsa, yekta son vuruşları düzgün olsa maç bizimdi bundan hiç şüphem yok.

    hagi elinden geleni yapmakta. daha iyisi pino'nun, arda'nın, kewell'ın artık form tutmasında.

    maç için hagi'yi eleştirebileceğim tek bir nokta var o da futbolcuların yerlerini çok sık değiştirmesi. mesela yekta. adam bir solda, bir sağda bir forvette bir orta saha da, bu kadar futbolcunun yeri değiştirilmez ki. tamam arayış içindesin ama bizimde futbolcularında biraz kafası karıştı.

    şu da bir gerçek ki bu kadar olumsuz şartlarda futbolcularını iyi motive etmiş. şimdi bu adama nasıl git dersiniz? takımı tek kale oynamış, bu olumsuz şartlarda takımını maça iyi konsantre etmiş ve yaptığı değişiklikler tamamiyle doğruyken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın