resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2182
    gereksiz inatlarından çok önce vazgeçmiş olsaydı, bu akşamki nispeten güzel oyunu onun hocalığında bir kaç ay önce oynamış olurduk. bu sayede gerek kendisinin gerek de takımın performans grafiği o günden bugüne kadar büyük ihtimalle artmış olurdu. hocalığını beğenmiyorum fakat desteğimi de esirgemiyorum. teknik direktörlüğünde bugün itibariyle herhangi bir taraftar olan bana gereken ışığı vermiştir.

    tam bu paragrafa kadar olan kısmı yolluyordum ki basın toplantısını izleyip sonra yollamaya karar verdim. "ben sadece son 4 aydan sorumluyum, güllük gülistanlık bir ortama gelmemiştim" gibi haklı olduğu beyanatlarını, son cümlesiyle zedelemiştir. masadan kalkmadan önceki son cümlesi de "bu takım ocaktan itibaren bambaşka bir futbol oynuyor, iyi oyun sergiliyor" oldu. haklılığını -muhtemelen üzgün olmanın etkisi var- yanlış cümlelerle haksız duruma çeviriyor. ya biz ya da o başka maçlar seyrediyor. ama dediğim gibi baya üzgündü. moralsizliğin etkisiyle yanlış kelimeler seçti gözüyle bakmak istiyorum olaya.

    bu arada o son cümlesine bu kadar takılıp da önceki olumlu olanları yabana atacak değilim. o, bu başarısızlık zincirinin son halkalarından biridir. sonuna kadar haklıdır.

    son olarak da kişisel inatlarından kurtulmasının, amerikanın yeniden keşfini bırakmasının bile takıma nasıl olumlu yansıdığını gördük. hep böyle.. dayan hocam daima üstüne koyarak ilerle.

    (bkz: i love u inatsız hagi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın