resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3928
    "hakan şükür'ün, 'arda'nın sakatlığı psikolojik olabilir. yıldız oyuncular böyle zamanlarda hedef olmaktan çekindikleri için sorumluluk almak istemez ve kendini sakat hissedebilir' sözleri büyük polemik yaratmıştı. hatta bu açıklamalar yüzünden arda da hakan şükür'e küsmüştü. ancak doktorunun yaptığı açıklamalar hakan şükür'ü haklı çıkarttı."

    böyle zamanda hedef olmak nasıl bir cümledir. hakan şükür acaba böyle zamanlarda hedef olmak istemeyip sahaya çıkmamışlığı olmuşmudur?

    iyi futbolun, iyi dönem oyuncusu olmak ayrı, komple yıldız oyuncu olmak ayrı, takım kaptanı yıldız oyuncu olmak ayrı. arda ise açık söylüyorum, bülent korkmaz geldiğinden beri takımın başına çöküş sürecine girmiştir. ne zaman tek yıldızlık işi verildi polat, medya ve taraftar tarafından, o zaman kafa olarak bitti kendisi.

    millet yıldızları yanyana oynatıyor, biz hala tek yıldız olsun, gerisi ona göre kurulsun diyoruz. şu adam üzerindeki anlamsız dokunulmazlık kaldırılsın, yanına yetenkli oyuncular konsun, kendi düşünceleri ve şu aralar girdiği anlamsız mafyavari-kaptan-beckham vari tripleri bir kenara koysun, futbolu = şu anki futbolu x 10 olmaz ise futbolu bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın