resim
Uğur Uçar
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 70
    tıbbın artık tamamen modernleştiği günümüzde sanmıyorum ki kronik olmayan bir hastalık ya da sakatlık bu kadar uzun sürsün.

    gerçekten anlaşılır gibi değil. uğur uçar tam tamına 360 gün önce oynan 18 subat 2008 konyaspor galatasaray maci'nda sakatlandı. sakatlanmasına sebep olanlar bu vebali nasıl öderler bilemeyiz ama uğur uçar tam 1 senedir takımda yok. "sağ kanatımız artık garanti", "büyük kaptandan sonraki 3 numaramızı bulduk", "geleceğin kaptanı" gibi söylemleri sevinçle söylediğimiz, hem de altyapımızdan çıktığı için özbeöz evladımız olan uğur uçar'ı tam tamına 1 senedir izleyemiyoruz.

    bunun yanında sürekli "1 ay sonra hazır", "1 ay sonra sahalarda", "1 ay sonra idmanlara başlayacak" gibi haberlerle avutulurken, resmi sitemiz de "ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarına devam ediyor" dışında hiçbir şey söylemiyor kendisi hakında.

    bir ara futbol hayatı bittiği yönünde haberler çıktı, yine sakatlık sonrası ilk teşhisin yanlış olduğu ve yanlış bir ameliyat geçirdiği söylendi. ama kulübümüz çıkıp adam gibi sakatlığı hakkında net bir şey söylemedi. işin ilginci kendisi de basına demeç vermiyor.

    ve aklıma gelen o en büyük şüphe ise, ilk teşhis ve ameliyatın büyük yanlış olduğu. sanıyorum ki; sakatlığıyla ilgili en büyük etken bu. kulüp de hatanın farkında ve genç oyuncuya susmasını söylediler. yoksa çok büyük bir skandal bu. uğur gerçekten galatasaray terbiyesi almış, fevkalade karakterli bir çocuk. sus derlerse muhakkak susar.

    uğur uçar bizim geleceğimizdi, senelerdir büyük sıkıntı çektiğimiz sağ kanada geçen sezon tamamen ilaç olmuştu. hatırlanırsa sakatlandığı pozsiyondan sonra o halde bile mücadele etmek istemiş, hatta bir süre o paramparça dizle oynamaya çalışmış, sonrası da ise dayanamayıp oyundan çıkmıştı. ve o sakatlandığından beri hala sağ kanata bir çözüm bulamadık.

    şimdi yine kendisi hakkında haberler çıkmış, 1 ay sonra geliyor diye. inanmıyorum artık arkadaş. ali sami yen'de üzerinde formasıyla görmeden inanmayacağım hiçbir şeye.

    en büyük korkum ise, büyük sakatlık geçiren futbolcuların geri dönüşlerinin çok zor olması ve eskisi gibi performans sergileyememeleri. gerçi uğur daha çok genç ama yine de büyük bir korku var içimde. neyse önce bir dönsün de gerisi önemli değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın