resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3923
    artık hakkında yazılanlara genelde verdiğim tepki üffffff oluyor. ciddi bir sakatlık geçirmiş, ameliyat olmuş bir futbolcuya yapılabilecek en saçma eleştiriler yapılıyor. aferin size.

    ben size söyleyeyim, arda'nın oynamamasının sebebi rıdvan dilmen'dir, malum araları oldukça iyi. rıdvan, arda'ya "abicim tam iyileşmeden sakın oynama" demiştir.
    neden bilir misiniz, rıdvan'ın neden futbolu bıraktığını bilmediğini tahmin ettiğim arkadaşlar. ben anlatayım size. rıdvan büyük bir sakatlık geçirmişti, altay'lı yesiç'in tekmesiyle. diz kapağı dağılmıştı adamın.
    tıp şimdiki gibi değildi, menisküsü yırtılanın futbol hayatı biterdi. rıdvan'ın tedavisi hep çok uzun sürdü, çünkü çok büyük bir sakatlık geçirmişti. ama şimdi gitgide benzemeye başladığımız fenerbahçe camiası "sahtekar rıdvan", "yatıyor parasını alıyor", "bilerek oynamıyor" diyordu. hatta ortaköy portakal yokuşunda rıza* ile ortak açacakları restoran'ın inşaatında rıza ile konuşurlarken yoldan geçen belediye otobüsünden "sahtekar rıdvan, buralarda gezeceğine top oyna" diye bağırılmıştı. evet oradaydım.
    rıdvan da her seferinde tam iyileşmeden, kuvvetlenmeden sahaya çıktı. her seferinde yeniden çok daha fena şekilde sakatlandı. 17 kez ameliyat oldu rıdvan ve asla iyileşemedi.
    şimdi gençlere rıdvan "bi alex değil" rıdvan olarak görünüyor. keşke izleyebilseydiniz rıdvan'ı. tutabilene aşk olsun. bir tanım vardır hakkında: bmw gibi hızlanabilen, mercedes gibi frenleri olan diye. o zamanlar ülkenin vizyonu o kadardı, bu iki markayı bilirdik en baba araba olarak.

    rıdvan mevzusu bu kadar yeter. ama arda'nın neden oynamadığını anlayın diye yazıyorum. işe yarayacak mı? hiç sanmam. yine bir çoğunun bir kulağından girecek, öteki kulağından çıkacak. normaldir, hakan şükür bile sanırım diye konuya girip bilerek oynamıyordur dedikten sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın