resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3922
    kupadan elendiğimiz maçta arda hakkında şu entry'i yazdım beğeneni olan da olmuş destekleyen de, laf eden de...

    "kendisine çok ufak bir soru sormak istediğim kaptan.

    "gemin batmayı bırak denizi boylamış, neredesin kaptan? nerede o galatasaraylı duruşun, şimdi nerede o ağlamaklı gözlerin?""

    sözlükte bir tartışma yaratmak için yazmadım tabii ki bunu. amacım yok arda oynamadı böle oldu filan demeye de getirmek değil...

    bir takım kaptanın belli sorumlulukları vardır. futbolcular arasında diğer hepsinden bir kademe üsttedir. yönetimle futbolcu arasında bağı kurar. taraftarla futbolcu arasında bağı kurar. diğer futbolcularla ilgilenir.

    bakınız bülent kaptana maç öncesinde soyunma odasında nasıl konuşuyor. adam sahaya çıktığında medyanın önüne çıktığında her alanda ben kaptanım ben sorumluluklarım var havasındaydı.

    bende profesyonel spor yaptım. bizde takımda bir sorun olduğunda antrenör veya sorumlu bir yetkili önce kaptanla konuşurdu çünkü sorumluluk kaptandaydı. sonra kaptan oyuncularla konuşur ilgilenirdi.

    arda'dan ben sadece bunu bekledim. en azından taraftara seslenmesini bekledim. belki fazla birşeyler bekliyorum ama takım elbisesiyle tribünde oturmak yerine eşofmanıyla kulübede oturmasını bekledim. maç öncesi takımı elinden tutup taraftara götürmesini bekledim. birlik ve beraberlik ortamı oluşturmasını bekledim.
    neredesin kaptan? bunlarla gel bana. al benim gönlümü. güvenimi kazan, arda oldukça sırtımız yere gelmez diyeyim istedim...

    yoksa bunun üstüne bana zaten laf söylemek düşmez...

    http://i51.tinypic.com/2ynfkom.png

    nerede bu zamanlardaki galatasaray aşkın? bana bunu göster? zor zamanda göster bunu bana...
App Store'dan indirin Google Play'den alın