aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1452
    lorik cana sezon bitmeden frikikten takarsa o golü başta rıdvan dilmen olmak üzere tv'deki salakların etkisinde kalan ve herifi kasap mertebesine ulaştıran sizlere armağan edicem.

    neymiş efenim sarı kart görüyomuş.

    yahu kardeşim servet gibi kıçıyla emenikeyi savunan ve bilmem kaç maçtır sarı kart görmeyen servet yerine lorik cana'yı orta sahada sarı kart görürken izlemeyi tercih ederim...

    adamı sarı kart görüyor diye eleştirenler acaba itiraz nedeniyle kendini attırmaya çalışan ayhan akman'ı çok mu beğenmekteler. herif en azından savunma yaparken sarı kart görüyor.

    #621736 ahanda gören biri olmuş. herif servetten daha iyi uzun top kullanıyor ve dmc olmasına rağmen tugay gibi ayhan gibi enlemesine oynamıyor dikine oynuyor... bunu da göremiyorsanız ve herife kasap diyorsanız bişey demiyorum.

    lorik cana gitsin de pembe formalı yumuşakçaları izleyelim...

    siz bu adamı beğenmiyorsanız kesin bülent korkmaz'ı, okan'ı hiç izlememişsiniz demektir... her takıma savaşan ve savaşçı ruhlu bir iki adam lazım. biri culio biri cana bizim takımda.

    şu takımda arkasına adam kaçıran, sahada resmen saklanan adamlar varken eğer lorik cana'ya bok atıyosanız bırakın abicim hakkaten bırakın futbol izlemeyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın