resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2151
    metin oktay neden herkesin sevdiği bir efsane, hakan şükür ise neden sevenlerinden çok sevmeyenlerinin olduğu çok çok golcü bir isim bunu tartışalım.

    hataların, yanlışların bulunmadığı bir yer yoktur. istisnasız herkes, bir şekilde hatalar yapıyor. ama metin oktay dediğimiz adam, birilerinin hatalarına rağmen, ettiği ufacık sözlerle milyonların gönlünde taht kuruyor. "bizi sevenleri üzmeleyim baba" diyerek adamlığını gösteriyor. birçoğunun, bizlerin kutsal saydığı değerlere zarar vermemek adına bazen çenesini tutabiliyor. ama hakan şükür, kralımız, olmuş ya da olmamış önemli değil, bir olaydan sonra galatasaray'a zarar verir mi, vermez mi düşünmeden "o kavga olmuştur" diye atlayıveriyor olayın içine. belki de hakikaten doğrudur, ama galatasaray'a zarar vereceğini bile bile "arda sakat değil" diyebiliyor. hatta aynı şeyi zamanında milan baros'a da söyleyebiliyor.

    efsane olmak için gol atmanın yeterli olmadığını, o değere zarar vermemesi gerektiğini algılayamıyor.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    dün maç çıkışında düşündüm. insanlar hagi'ye sallıyor, ayhan'ı yuhalıyor. ulan dedim. her bokumuz yolunda da, bir bu ikisi bozuyor düzeni. ben hagi'ye nasıl bir şey söylerim dedim. adnan polat denen adam oradayken, bizim bu halde olmamızın ilk sorumlusu çok açıkken, ben neden hagi'nin teknik adamlığını sorgulayayım ki? bakın, hagi iyi bi teknik adam demiyorum, hagi kötü de demiyorum. o konudaki fikrimi muhtelif entrylerimde de bulabilirsiniz zaten. ben diyorum ki, biz sorun olarak gördüğümüz adamları tek tek yuhalasak bile, bu sorunların hiçbiri çözülmeyecek. hagi gitti, ne olacak? ayhan gitti, ne kazanacağız? ilk yarı da ali turan'ı suçluyor, yuhalıyorduk, gitti, noldu?

    bu sorunun başını ezmedikten sonra, sorunun gövdesi bir yılan gibi rejenerasyon yapıp yapıp karşımıza çıkacak. ben hagi'ye bi şey diyemem arkadaş, adnan polat orada hala oturuyorsa, ben hagi'ye bi şey diyemem. çünkü galatasaray'a zarar veriyor hagi'ye ettiğim laflar. çünkü ben galatasaraylılık ne demek metin oktay'dan öğrendim.

    not : dün statta ayhan'ı yuhaladım bir an. sonra bilmiyorum, belki isim vermemi istemez, siz kim olduğunu biliyorsunuz zaten, o adamın yuhalayanlara, bize acıyarak bakışını gördüm. sustum. utandım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın