*

aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1443
    bu adamı abartmanın bir anlamı yok. hırslı, mücadeleci, savaşan bir adam. hepsine eyvallah. ama bu adam ne'cidir arkadaş? stoper mi? ön libero mu? ortasaha mı? bek mi? nedir bu adam?

    stoperse niye ortasaha-ön libero diye aldık? yok ortasahaysa o zaman dökülen ortasahada neden oynamaz? şu anda oynamıyor ama, oynarken de gördük ki bir etkisi bir farkı yoktur ortasahada. çift yönlü falan hiç değildir. sırf savunma var adamda. koyacaksın savunmanın önüne emniyet sübabı gibi bir görev görecek. o kadar. başka bir iş beceremez.

    hani diyorlarya "ya yönetim de bir tane adam gibi işe yarar ortasaha almadı" diye. gelenler culio, yekta, cana misimovic, musa..misimovic gitti, musa kiralık verildi. yekta nerdeyse her maç yedek. bir culio bir de cana. cana da stoper. işte o işe yaramaz ortasahalardan biri de canadır. al sana işte ortasaha transferi cana. ama orada oynayamıyor kendisine stoperde kontenjan açıldı. süper bir adam olsaydı koyardık ortasahada kalite artardı. değil mi?

    bizim aradığımız tarzda bir ortasaha değildir. onun için de hagi kendisini savunmada oynatıyor. ortasahada iş yapamadığı için stoper oynatılan lorik cana, kimse kusura bakmasın, isterlerse de sabaha kadar savunsunlar yanlış transferdir. ve modern tabirle olduğundan daha çok şişirilen bir overrated'tır. bu yazıyı okuyan bir sürü cana hayranı da sanki yanlış bir şey yazmışım gibi, söylediklerim doğru değilmiş gibi, basacaktır ofsaytı. buyursunlar sabaha kadar ofsaytlasınlar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın