resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1065
    galatasaray kaptanlığına ne futboldaki başarısı, ne liderliği ne de galatasaraylılık duruşu yüzünden getirilmemiştir ayhan akman. takımda oynayan en eski yerli oyuncu olduğu için getirilmiştir. ayhan akman mecburi kaptandır.

    peki, kimdir ayhan akman. 8 milyon dolara gittiği beşiktaş'ta başarılı olamayıp yeniden anadolu'da o kulüp senin bu kulüp benim derviş gibi dolaşacakken galatasaray kapıları açılmış biri oyuncudur. forvet arkası oynarken ön liberoya çekildiğinde bile kendini geliştirebilmesi yüzünden bu taraftar onu sevdi. koştu, mücadele etti, didindi, sürekli geriye oynasa da biz sevdik bu adamı bejekelilere inat. onlar küfrettikçe sahiplendik. ama ayhan akman ne zamanki koluna kaptanlık bandını taktı, o zaman kendini lider sandı. ne mental ne de futbol kimliğinde olmayan liderliği yapmaya çalıştıkça, giderek düştü. düştükçe, kötü oynadıkça kabul edemedi. hatalarında her zaman ısrar etmeye devam etti. artık kabullen be arkadaş dedirtti kendine. bam üçlüsünün en düzgünüydü, haksız yer en fazla eleştirileniydi.

    ama dün yaptığı kendi çapında şovla hepten bitirdi kendini. o formayı öpmekle galatasaraylı olunmaz, o forma içindeyken koşturmakla da kaptanlık yapılmaz. sahadaki yetersizliklerini ajitasyon yaparak kapatamazsın ayhan akman. daha önce o formayı öpen adamları çok gördük biz, çok kandırıldı bu taraftar.* artık yemiyoruz. sen kaptanlığını yaptığın takıma ne kadar sahip çıkabildin, ne kadar ayakta kalabildin. bülent korkmaz tek kolla neler yaptı hepimiz biliyoruz.

    çıkıp deseydin "ben artık yaşlandım, elimden gelen bu" bu taraftar tıpkı servet gibi senide yüreğinde taşırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın