resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1053
    neymiş efendim madem iyi galatasaraylı o zaman futbolu bıraksın rerererarara diye eleştirilen futbolcu. kendisini eleştirenlere yönelik testimiz 5 sorudan oluşup katılmak için gerek ve yeter şart 20 ve üzeri iq sahibi olmaktır.

    soru 1: ayhan akman adlı futbolcu şahıs mevkisi gereği mustafa sarp ve barış özbek adlı oyunculardan daha iyi midir?

    cevabınız eeeh kötünün iyisi ise ikinci soruya geçmeye hak kazandınız.

    soru 2: ayhan akman adlı oyuncu takım sevgisi nedeniyle futbolu bıraksa yerine oynayacak adamlar takıma daha mı fazla katkı verecektir?

    beni arama joker hakkınızı kullanırsanız rtük' ün bizi üzmesine kanalın da kapanmasına neden olacak bir küfür duyarsınız. lütfen aramayın.

    soru 3: bu kadar yetersiz bir takım karşımızda dururken gönderilmesi, küstürülmesi gereken adam emekçi ayhan akman mıdır daha kötüleri var mıdır?

    cevabınız dolu lan dolu ise buyrun devam ediniz.

    soru 4: hal böyleyken suçlu kötünün iyisi olarak sahaya sürülen a) ayhan' dır b) onu sahaya süren hagi - tugay ikilisidir c) iki senedir takım orta saha diye bağırırken transfer yapamayan aciz yönetimdir

    b v c arasında gidip geliyorsanız son soruya geçmeye hak kazandınız.

    soru 5: yaşı gereği eski formundan uzak olan ama sahada her zaman elinden geleni yapan adamı yuhalamak gerekli midir?

    cevabınız hala 'evet abi yeee ayhan gitsin bıraksın, geri pas, el freni vs vs' ise testiniz girebilmek için gerek ve yeter şartlara uymadığınız anlaşılarak iptal edilmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın