resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 1340
    kendisi hakkında hagi'nin resmi sitede yayınlanan açıklaması, daha doğrusu raporunun deklarasyonu şöyledir:

    "oyuncumuz zvjezdan misimovicin kulübümüzün arzuladığı performans taleplerine karşı tamamen olumsuz davranışlarından, antrenman ve maçlarda sergilediği tavırlar, azimli çalışmaması, konsantrasyon eksikliği, dikkatsizliği ve teknik-taktik disipsizliğinden dolayı a takım kadrosunun dışında bırakılmasına karar verilmiştir."

    şimdi vicdan sahibi bir galatasaraylı bana şu sorunun cevabını versin: yukarıda yer alan açıklamada belirtilen hususlara hakan balta yada mustafa sarp mı daha çok uyuyor yoksa zvjezdan misimovic mi? bu iki futbolcu yukarıdaki açıklamada yer alan şartlardan a takımdan uzaklaştırma dışında sadece birine bile uyuyor ise, ben galatasaraylı değilim. bu çifte standart, adaletsizlik değil de nedir?

    velhasıl-ı kelam; işbu açıklamanın yalancı dolma olduğu aşikar. hagi'nin misimovic'i bu şekilde taraftarın ve futbol dünyasının önüne "disiplinsiz, uyumsuz adam" yaftasıyla atması ve bunu farzedelim yönetimin "misimovic olmadan kadro kur" şartına kamufle olarak yapması hangi dine, hangi akla, hangi vicdana, hangi mantığa sığar? efsane bu olayda büyük ayıp etmiştir ve aksini savunmak yalnızca hagiperestlikten mülhem bir mutaassıplıkla açıklanabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın