resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 1815
    şimdi kadro dışı kalma mevzusu nerden çıktı bilmiyorum. yumruklaşma olayı doğru mu onu da bilmiyorum. ama bildiğim birşey varsa; şu son olayla ilgili yazılan entrylerden sonra böyle taraftara; böyle yönetim ve böyle takımın yakıştığıdır.

    bu ne abicim böyle ya? baros yumruk atabilir, baros'tur ne yapsa yeridir, baros canımızsın. doğru canımız ama bu ona yumruk atma hakkı mı tanır? bir futbolcu iyi oynayınca herşeyi yapabilecek düzeye mi geliyor? bu mu çok övündüğünüz galatasaraylılık örf ve adetleri? bu mu "kimse galatasaray'dan büyük değildir" mottosu?

    şimdi takımda ne doğru ki diceksiniz. doğru herşey yamuk ama siz baros'un yumruk atmasını hoş görünce mevcut durumla aynı tepkileri veriyor olmuyor musunuz? tamamen kendine göre yontma ve çifte standart bu. onu geçtim demek sarp biraz oynasa pino'nun "amına koyabilecek"? ama yok sarp etkisiz eleman, istenmeyen adam. doğru adam sırf zarar. onun için sarp, pino'ya "amına koyiyim" dediğinde; "yeni gelen yabancıya bu denir mi", "arda olsa diyebilir miydi" vs diyoruz. ama takımın %50'si olan baros pino'ya vurduğunda "baros canımızsın" "hırsna kurban olduğum" diyoruz, öyle mi? tabi oldu.

    siz başarı endeksli oldukça daha çok görürsünüz böyle olayları. bi 5 dakika durun ve servet yada ayhan pino'ya vursa ne yazardınız; baros veya kewell veya sabri vursa ne yazarsınız onu düşünün. vicdanen birşey hissetmiyorsanız da buyrun devam edin ağzına pelesenk ettiğimiz galatasaraylılık örf ve adetleriyle övünmeye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın