resim
Milan Baroš
Takım:FK Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 1796
    culio'ya attığı yumruk sonrasında kadro dışı bırakılması gereken adam. arda turan atsaydı sol framenin halini düşünemiyorum. ey galatasaray taraftarı! eyyamcılık yapma, yaptırma!

    edit: olay gerçekse tabi. yoksa niye kadro dışı bırakılsın ey allah'ım ya!

    --- alıntı ---

    milan baros belediye hezimeti sonrası kendisine pas vermediği için culio'ya çıkıştı. arjantinli, soyunma odasında sert karşılık verdi, ardından olanlar oldu...

    cim bom, istanbul b.b.’ye 3-1 kaybederek bu sezon ligdeki 11. yenilgisini almış ve kulüp tarihinin rekorunu kırmıştı. bu tatsız tablo, futbolcuları da gerdi. karşılaşma sonrasında milan baros’la emmanuel culio, tünele doğru giderken tartışmaya başladı. çek forvet, orta sahadan yeteri kadar pas alamadığı için yakındı ve arkadaşlarını sert bir şekilde eleştirdi. baros ile culio arasındaki tartışma, soyunma odasına girildiğinde ise yerini kavgaya bıraktı! milan baros söylenmeye devam edince, culio’dan sert bir cevap aldı. işte ne olduysa ondan sonra oldu. çek forvet, arjantinli’nin üzerine yürüdü takım arkadaşının yüzüne yumruk attı.

    polat duyunca küplere bindi!
    soyunma odasında bulunan diğer futbolcular, yaşananlar karşısında kısa süreli bir şok yaşadı. ardından araya girerek hem baros’u hem de culio’yu sakinleştirmeye çalıştı. yaşanan bu olayı duyan adnan polat’ın oldukça sinirlendiği öğrenildi.

    baros’un agresif tavırlarının dün de devam ettiği ve antrenmanda pino ile tartıştığı ifade edildi.

    kaynak: fanatik

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın