resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1635
    şöyle bir açıklama yapmıştır bir kaç zaman önce. hatırlayalım.

    "galatasaray'da mutluydum. taraftar da beni seviyordu. bir gün yöneticiler benim için bir teklif olduğunu ve beni satmak istediklerini söylediler. istenmediğim yerde duramazdım. şimdi al sadd'da mutluyum. en azından galatasaray'dan daha profesyonelce yönetiliyor."

    şimdi gelelim asıl mevzumuza.

    ey galatasaray yönetimi;

    sen bu açıklamayla birlikte, en azından önümüzdeki 5-6 sene avrupada kendini ıspatlamış herhangi bir afrikalı futbolcuyu takımına katabileceğini düşünüyorsan, yanılıyorsun.

    sen bu açıklamayla birlikte, vizyonunun en fazla bahçe hortumu kadar geniş olduğunu dünya aleme ispat etmiş bulunuyorsun. formda olan futbolcusunu 45 milyon teklif etseler dahi satmayan kulüplerle * yarışabileceğini düşünüyorsan, ancak avcunu yalarsın bebeğim. takımının en iyi oyuncusunu aldığın fiyattan okutmanın bir mantığı yoktur. okutsan bile yerini aynı seviyede bir futbolcuyla doldurmuyorsan, onun da bir mantığı yoktur. bu, hedef küçülttüğün anlamına gelir. galatasaray, hedef küçültecek bir kulüp değildir. bu da galatasaray yönetiminde yerinizin olmadığı anlamına gelir. lütfen kıçınızı oturduğunuz koltuktan yavaşta kaldırıp, kulüp binasının dışına çıkın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın