aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1420
    hata yapmadığı maçlar sonrası, nedense olumlu yönde eleştirilmez. çünkü ego sahibi insanlar, kafayı yabancı oyunculara takmış insanların amacı bellidir. ben haklı çıkayım, gerisini salla.

    şimdi efendim sen galatasaray'ın bu durumunu bu adama bağlayıp ve gitsin diyorsan, kusura bakma çok insafsızlık yapıyorsun. futbol bir takım oyunudur. senin orta saha oyuncuların, mustafa sarp'ın rakibe refakaatçilik etsin, göz markajı uygulasın, olmadı atacağın uzun topa engel olsun ve ben cana'ya kazma diyeyim, futbolcu değil diyeyim. oldu canım. bu takımın hep sorunları bu yabancı oyunculardı zaten. anasını satayım nasıl bir kimya bu? kimyası tutmadı. sunderland, marsilya gibi takımların kaptanlığını yapmış bir adam buranın futbolcusu olmuyor? neden?

    sen bu adamın stoperde oynadığı maçlarda özverili oyununu ve geriden çıkardığı toplar ile takımını ayağa kaldırdığını göremiyorsun. bu adam arkadaşına el işareti ile çık der, uzun top atacağım der, ama bayıldığınız ve toz kondurmadığınız mustafa sarp sallamaz.

    futbol takım oyunudur arkadaşlar. bazı oyuncular takım ile birlikte yükselirler, düşerler. cana istikrarlı yapısına rağmen bugün beğenilmiyorsa, bu cana'nın yetersizliğinden değildir. bunu anlayın artık. az insaflı olun.

    ayrıca cana yavşaklığı diye bir tanım yapılmış. en büyük yavşak benim evet, yabancı hayranı bir herifim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın