resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2052
    evvela hagi'nin büyüdüğü coğrafyanın, ideolojinin, çevrenin ona çok can yakan bir ''inat'' verdiği aşikar. bunu asla yadırgamıyorum, seçimlerinin de bir kısmına ısrarla katılmıyorum. (balta tercihi, serkan tercihi & sabri'yi ortada oynatma tercihi vs.) ama onun hagi olduğunu da asla ama asla unutmam. neill yerine cana'yı stoperde oynatıyorsa, bunun üzerine de cana ''kariyerimi bundan sonra büyük ölçüde stoper olarak götürürüm gibi görünüyor...'' diyorsa eğer, demek ki sene sonunda neill yolcu.

    galatasaray'ın twitter hesabı eskişehir maçı sonrası sadece cana için açılan pankartı gösterdi taraftara, oysa ki o pankartın yanında insua ve neill için de pankartlar vardı. göstermediler onları, demek ki sene sonunda neill'in yanında insua da yolcu.

    bu yüzden de en azından yaz dönemine kadar ayağı yere sağlam basan bir adamı stoperde tutmak istiyor. diğer yandan sarp'ı tabii ki yetersiz buluyorum ama bu hagi'nin tercihi değil, suçu hiç değil. bunu benden önce en az 100 arkadaşım yazdı ama bir kez de ben ısıtayım. hagi ısrarla bir ön libero istedi ama yönetim almadı, alamadı. orası muallak. bu da demektir ki hagi sarp'ın kara kaşına kara gözüne aşık falan değil.

    peki neden yekta değil ön libero? başka bir konu da yekta. yekta'nın oynayacağı maç var oynamayacağı maç var, bu kötü hava koşullarında, bu fizikle ibb'ye karşı defansif top kesen adam olacak hali yok. iş disiplini konusunda en ufak bir şüphem yok, haketmedim demek ki hocam oynatmadı diyecek kadar galatasaraylı. ama bu çıkıp çatır çatır top oynamak için tek başına yeterli bir vasıf değil.

    lafın özü, elinden gelenin en iyisi bu hagi'nin. ''oyun okuyamaz yaa hagi, topçuyken kafa vardı ama şimdi var göt'' diye çamur atmanın tam olarak manası nedir çözemiyorum.
    jübilenin ertesi günü beynini mi aldırdı bu adam? tabii ki futbolcu olmakla hoca olmak arasında fark var, ama bu demek değil ki ''bu kadar radikal'' fark var.

    cumartesilerimiz bok gibi geçiyor evet, pazarlarımız da bok gibi geçiyor tamam. yahu ama senin taraftar olarak ''sevmekten'' öte ne lüksün var birader? müşteri değilsin sen, taraftarsın.

    son bir şey ; hagi'ye sallamakta antuyla falan yarışırız galiba. ayıp ediyoruz abi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın