resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2048
    hagi neden kalmali sorusunun aslinda tek bir cevabi var. ama once soylemek istediklerim var, entrynin sonunda okuyacaksiniz neden kalmali hagi.

    artik ayni seyleri yazmaktan gina geldi. son 2-3 senede kim ne yapmis, kim ne demis surekli yaziyoruz zaten, ve suan ki durum da ortada. rijkaard gittiginde gobek atanlari da soyle kenarda bir yerde gorsek de izlesek, degisti di mi her sey simdi? simdi her sey cok daha iyidir muhtemelen. o zaman da soyluyorduk, sorun teknik direktorde degil yonetimde ve futbolcularda diye.

    bu siktigimin sistemi artik devam etmesin diye gitmemeli hagi. ayni oyuncular, ayni hatalari rijkaard ile de skibbe, ile de yapti. kendilerini gelistirmemelerinin bu kadar umursamaz olmalarinin tek sebebi, nasilsa sictiklari zaman suclanan kendileri degil, teknik direktor olacakti. onun rahatligi ile kimse kendine ceki duzen vermedi.

    sirf bu sistem devam etmesin. galatasaray'in oyunculara bagli sistemi artik degissin, bam, balta, servet siktirip gitsin diye kalmali hagi.

    son not: gozumde hagi kuculdu atom kadar kaldi diyenlerin de gozune sokayim. o gozlerden mutluluktan, gururdan yas akitirken hagi kraldi da simdi 11 tane capulcu yuzunden mi atom kadar degerli degil? bir siktirin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın