resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2023
    hala sözlükte anlamamakta ısrar eden var, buradaki hiçkimse taptığımız adama yani futbolcu hagi'ye tek laf etmiyor..ama kusura bakmayın demiştim dua edin insaflı davranmış culio yerine ayhan'ı koymamış..
    hem gelecek sene takımı de hem yeni takım kuracağım de ve hala sabri'den sağ iç mustafa sarp'tan futbolcu olmasını bekle..
    ilk döneminde ribery inadını unutmadık, oynatana kadar karnımızı çatlatmış, fener'i dağıttığımız kupa maçında da yine erkenden çıkartıp süper işler yapmıştı..
    hagi şapkadan tavşan çıkartmaya çalışan hoca tipi, böyle adamlar hayatta başarılı olamazlar, varsa bildiğiniz böyle adam söyleyin susalım..
    fatih terim dahi ikinci döneminde yaptığı inatlara yenilmedi mi?

    geçiniz, efsane de olsa hagi'den elit hoca olmaz..siz rijkaard'ın hiç kadro olarak eleştiri yediğini duydunuz mu herhangi bir platformda!!

    yoğun ısrar üzerine edit: rijkaard savunusu ya da hagi ile karşılaştırılması değil mevzu bahis..sorun ilk onbir tercihleri yüzünden taraftar dahi artık soluğu kesilmiş sinirden maçı beklemede..rijkaard'ın onbir tercihlerini alternatifleri olmaması yüzünden eleştiremiyorduk..onu demeye çalıştım..
    uyarı için aziz matta'ya teşekkürler..
App Store'dan indirin Google Play'den alın