resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2007
    yenilgi sırasında kendisi ekrana geldiğinde en az benim kadar üzüldüğünü görüyorum ya "adam" diyorum "adam"..

    galibiyet sırasında o sevimli gülüşünü görüyorum ya o cücüğünden tutup öpesim geliyor.

    basın toplantısında sinirle türkçe konuşuyor ya bizden diyorum içimizden..

    kendisini ekranda gülerken görünce içimde liseli aşıklar gibi kıpırdanmalar oluyor gidip arkadaşımın kafasına patlatıyorum bi tane mutluluktan saçmalıyorum..

    şimdi görüyorum da kendisini itin g.tüne sokmaya çalışanlar var medyada.daumla görüşülüyormuş onun yerine.medya oyunları işte klasik.gazeteleri okuyup fırçalıyor ya basını ulan diyorum adamsın hagi 100 bin kere adamsın..

    ama neymiş tercihleri yanlışmış hagi'nin.o tercihleri yapmaması gerekiyormuş.2 dakka yüzünüze su çarpında öyle gelin şu bilgisayarın başına.

    gerets-feldkamp-cevat güler-skibbe-bülent korkmaz-rijkaard bi düşünün bakalım bu kadar adam bu kadar az senede neden geldi gitti.geldiler güzel hoşta neden gitti bu adamlar.

    başarısız mıydı bunlar.evet başarısızdı.bu türkiye'yi dünyaya tanıtmış bir takımın bu hale gelmesinde ki tek suçu bu adamlardı.tabi canım bu adamlardı çünkü git gel yapan tazminatı ödenip yollanan adamlardı bunlar.

    teknik direktör seçimi yüzünden bu noktadayız zaten.tek suç teknik direktör seçimi.

    ayıp ulan arkadaş yedik resmen onca adamı.başarısızlık sırasında önümüze sürüldüler tam da basit mantığın tribünde yenilgi durumunda homurdanan mantığın istediği gibi.ertesi gün gördük bu hocalar için " sözleşmesi feshedilmiştir" yazını.

    galatasaray hala galatasaray ama unutmayın ki itibar kaybediyor artık.o eski halimizden eser kalmadı.bunun tek sebebi teknik direktör mü hagi mi?

    eğer hagi'yi bugünün başarısızlığının sebebi görenler varsa kimse kusurabakmasın kendisi düzmantıktan başka hiçbirşey kullanmıyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın