• 60
    dünyanın en iyi kadın basketbolcuymuş, -muş diyorum basketbolla hiç ilgilenmem nitekim. ama konumuz basketbolculuğu değil, doping mevzusu.

    önce doping yaptığı tespit edildi, a numunesinde. sonra b numunesi incelendi bunda da doping tespit edildi. bu tespitleri wada'nın resmi olarak tanıdığı, dünya basketbol şampiyonasında doping kontrollerini yapan hacettepe üniversitesi yapmıştı.
    bu prosedür devam ederken gereksizce bilgiler dışarıya sızdırıldı, fenerbahçe köpürdü her zaman ki gibi. tutturdular numuneler köln'de incelensin diye.
    bu tartışmalar alevlenmişken doping kesinleşince taurasi ceza aldı, konu kapandı. daha doğrusu kapandı sanıyorduk.

    sonra, durup dururken hacettepe taurasi'nin doping testinde hata yapıldığını açıkladı. taurasi ile birlikte aynı dönemde teste girip dopingli çıkan orhan şam ve bir kaç sporcunun da testlerinde hata yaptıklarını açıkladılar. allah allah.

    eğer şöyle olsa anlarım, numuneler köln'e gider ve orada doping olmadığı ortaya çıkar, eyvallah. hacettepe der ki "ulan hata yapmışız". ama bildiğim kadarıyla böyle bir durum yok. bir gece hacettepe'ye vahiy geldi, "hata yapmışız, pardon" dediler.

    bu işin içinde çok numaralar var bence. bakalım bir delikanlı gazeteci çıkıp bu işin iç yüzünü ortaya çıkarabilecek mi? bunu yapsa yapsa milliyetten cemal ersan yapar. bekliyorum.

    eğer bilgilerim yanlışsa, mesaj atın da düzelteyim entryi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın