• 118
    mahkemelik olan derbi.

    --- alıntı ---

    beşiktaş belediye başkanı ismail ünal, suç duyurusunda bulundu.

    beşiktaş belediye başkanı ismail ünal, dün akşam oynanan beşiktaş-fenerbahçe derbisinin devre arasında, protokol tribününde kendisine yumruk atan beşiktaş kongre üyesi ismail cevahir hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

    işte şeref tribününde yaşananlar

    fenerbahçe başkanı aziz yıldırım ile beşiktaşlı yönetici sinan vardar arasında başlayan tartışma, daha sonra ilerledi, iki takım yöneticileriyle kongre üyelerine sıçradı.

    karşılaşmanın devre arasında yıldırım’ın yanına giden vardar, “hoş geldiniz” diyerek sarı-lacivertli kulübün başkanının elini sıkmak istedi. bunun üzerine fenerbahçe başkanı, “hem bizim hakkımızda konuş, hem de elimi sıkmaya gel” diyerek buna tepki gösterdi.

    ikili arasında başlayan tartışma, iki kulüp yöneticileri arasında da devam edince ortlık bir anda karıştı. küfürleşmeler, tartışmalar birbirini izlerken, beşiktaş belediye başkanı ismail ünal devreye girmek istedi.
    tarafları yatıştırmak isteyen ünal, siyah-beyazlılara, “biz ev sahibiyiz. ne yapıyorsunuz?” dediği öğrenildi.

    bu sırada, beşiktaş belediye başkanı ismail ünal ile beşiktaş kongre üyesi olan ismail cevahir arasında da tartışma yaşandığı kaydedildi. cevahir’in, ünal’a vurduğu ileri sürüldü.

    kavga, araya girenler tarafından bir süre sonra yatıştırılırken, futbol federasyonu temsilcisinin de yaşanan kavgaya şahit olduğu ve raporunda bu olaya yer vereceği öğrenildi. bu durumda iki kulübe de ceza verilebileceği belirtildi.
    --- alıntı ---

    kaynak: gazetevatan
App Store'dan indirin Google Play'den alın