• 117
    http://bandieras.blogspot.com/...rgisi-besiktas2.html

    ... açıkcası bu sezon izlediğim en hareketli, en tempolu karşılaşma oldu beşiktaş - fenerbahçe maçı. maç öncesinde bu tempoyu bekliyordum, fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda kazanmaktan başka şansı yoktu, beşiktaş'ın ise hafta içindeki kiev mağlubiyetinden sonra presij için saldırma isteği bu tempoyu ortaya çıkardı.

    maçı 1-1'e getiren ekrem dağ'ın golüne kadar maçın tek hakimi fenerbahçe'ydi. açıkçası ilk 35-40 dakikadaki oyunu sürdürmesi halinde şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. sahada alan daraltarak, oyuncuların birbirlerine yakın oynaması ve hareketli oluşları, oyunda üstünlük kurmalarının en önemli sebebi. ancak bu maç özelinde, 2. yarının ilk çeyreğinde geriye düştüklerinde demorolize oldukları için bu oyunu sahaya yansıtamadılar. ta ki ferrari'nin bonusuna kadar.

    maçın bu bölümü için ayrı bir parantez açmak gerekiyor sanırım. italya ligi'nde yıllarca mücadele etmiş, uluslararası piyasada tanınan bir oyuncunun, böyle bir hareket yapması gerçekten akıl alacak bir durum değil. maçın o anında beşiktaş en çok nasıl sabote edilir sorusuna cevap niteliğinde bir hareket yaptı ferrari. kontra ataklarla 3. golü bulmasının yüksek bir ihtimal olduğu bir anda, hem takımını bir kişi eksik bıraktı, hem de penaltıya sebebiyet verdi. ne denebilir ki ferrari'ye ...

    http://bandieras.blogspot.com/...rgisi-besiktas2.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın