• 31
    fenerbahçe'nin kazanacağı, hatta farka gideceği maç olacaktır. aziz yıldırım'ın "hakem hataları olmasa fenerbahçe şu an liderdi" açıklaması, akabinde şampiyon olamayan gider söylemi, şampiyonluk tişörtlerini şimdiden bastırmaları, daha önemlisi ikinci ayrı en iyi futbol oynayan takım olması ve beşiktaş'ın son günlerde balonunun sönmesi göz önüne alınınca fenerbahçe'nin farka gitmesine kimse şaşırmasın.

    kaldı ki beşiktaş'ı destekleyen galatasaray taraftarlarını anlamamaktayım. beşiktaş sizi ne kadar destekliyor ki sizkendi durumunuzu düşünmeden beşiktaş'ı destekleyebiliyorsunuz?

    kısa vadede düşününce; ligin konumu itibariyle fenerbahçe'nin kazanması, son maçından 3 puan almış galatasaray için büyük avantaj olacaktır.

    uzun vadede ise yine fenerbahçe'nin kazanması galatasaray için büyük avantajdır. çünkü bu yenilgi hem beşiktaş'ı bocalatacak hem de fenerbahçe'nin şampiyon olması galatasaray'ın silkinip önümüzdeki yıl ciddi adımlar atmasına sebep olacaktır. geçen yıl bursa, önceki yıl beşiktaş şampiyon oldu derken camia rekabet olmadığı için iyice mayışmış durumda.

    olası fenerbahçe şampiyonluğu, galatasaray camiasına şok etkisi yaratarak kendisine gelmesine sebebiyet verecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın