resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 910
    sevgili bülent kaptan,

    lig tv ekranlarında maç öncesi programlarında lafın ikide bir yok röportajdı yok reklamdı gibi bahanelerle kesilip demek istediğini diyememe şaklabanlığı yerine ingiltereye gidip yabancı dil öğrensen, teknik direktörlük kurslarına gitsen, premier lig takımlarının yapısını incelesen filan. hoş olmaz mı?

    biliyorsun artık takımlarımızda 6+2+2 toplam 10 adet yabancı futbolcu bulunuyor. eskisi gibi 3 tane yabancı yok. demem o ki iletişim günümüzde çok büyük önem arz ediyor artık herkesin en az 1 yabancı dil bilmesi gerekiyor.

    bugün senin iyi kötü bir namın var, avrupada bilinen birisin. sen bugün arsenal takımının antremanını izlemeye gitsen kapıdan çevrilmezsin. seni en iyi şekilde ağırlarlar. gidip görsen arsene wenger üstadın antreman metodunu, nasıl çalıştırdığını görüp kendine bir pay çıkarsan. sonra manchester united'in antremanını izlesen hafta sonuda maça gidip seyretsen.

    paran pulun var çok değil 6-12 ay arasında su gibi ingilizce konuşursun ve teknik direktörlüğün teorisini en iyi şekilde öğrenmiş olursun.

    sonra gelip burada takım çalıştır. ekranlarda bu kötü oyuncu, bu düz adam bu iyi adam demek sana ne katıyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın