resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3828
    galatasaraylıdır burası kesin.

    son yıllarda yetişmiş en yetenekli türk oyuncudur burasıda kesin.

    iyi niyetlidir, saf temiz bir karakteri vardır.*

    ama başka kesin olan şeyler de var;

    şöhreti tam olarak sindiremediği gerçek; ünlü ve takip edilen bir adam tv de gözükür, magazinde de gözükür ama gözüktüğünde ki tavıları davranışları o kadar cocukca, laubali ve şımarıkki açıkcası sıkıldım artık.

    dürüst olayım galatasarayda oynasam bu adam senin kaptanın deseler çok sevsem de umursamam, takmam ben de futbol oynadım bizim için kaptan demek;
    güvenebileceğin, az da olsa korkacağın, futboludan önce karakterine saygı duyacağın adamdı.

    şu an arda turan sakattır uzun zamandır da sakat, bu konuda kendisinin hatası var mı bilmem o konuda birşey söylemek yanlış olur.

    ama sen galatasaray kaptanı isen takım bu durumda ise sen de takıma katkı sağlayamıyorsan en azından biraz özel hayatından feragat edeceksin sevgilinin elinden tutup o açılış bu düğün gezmeyeceksin git sakin biryerde görüş sevgilinle, bir süre ortalarda gezme. biraz tecrubesi olsa takım bu durumda, kendisi de sakatken tüm okların kendini göstereceğini bilir.

    bunları kötü niyetten yaptığını sanmıyorum ama o kadar uçmuş durumaki sevgilisinin elinden tuttumu dünyayı gözü görmüyor.

    bunları görmezden gelip bırakın yapsın çocuk ne isterse, cok yukleniyorlar vs. demek bence ardaya zarar verecek tabiki bazı aptal yanlı medya cok anlamsız yükleniyor arda ya ama onlara malzemeyi veren kendisi bir insana kendinden çok kimse zarar veremez bunu unutmamak gerekir.

    sonuç olarak galatasarayın ardaya ihtiyacı yoktur galatasarayın kimseye ihtiyacı yoktur ama arda galatasarayın evladıdır harcanmasına göz yummaması gereklidir arda da bunun bilincine varmalı bu gün cıktığı bu noktadan cıktığından daha hızlı düşebileceğini bilmelidir. benim ardaya olan sevgim kaptan olduğu için, yetenekli olduğu için vs değil saf temiz bir insan ve sapına kadar galatasaraylı olduğuna inandığım içindir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın