aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:41
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1258
    kendisi aşırı defansiftir. teknik ve hücum gücü adına oldukça yeteneksizdir. topla oynayamaz. verkaç yapamaz. eksikleri çoktur.ama hiç kimse de olmayan yürek ve cesarete sahiptir. sırf bunun için taraftar kendisini çok seviyor. haklılar da böyle adamlar lazım. fakat ismi "idris" olsaydı onu sevenler kim bu kasap? derlerdi eminim.

    hem böyle adamlardan bir tane yeter. yanında en az iki tane top yapabilen adam yoksa işlevsizdir. hiçbir yararı yoktur. ayrıca bugünkü galatasaray ortasahası düşünüldüğünde de kesinlikle aradığımız adam falan değildir. ancak galatasaray kendine yakışacak transferleri yaparsa, o zaman defansın önünde emniyet sübabı olarak çok yararlı olur.

    taraftarımızda özellikle son zamanlarda ortaya çıkan "kahraman yaratma" hevesinin en net örneğidir. bize lazım olan çift yönlü oyunu oynayabilme becerisinden oldukça uzak, "kazma" ortasahamıza kalite de getirmiyor ama çok seviliyor. çünkü taraftarların bir "kahramana" ihtiyacı var ve bu "savaçşı" kimliğiyle lorik cana oluyor. ben de seviyorum kendisini ama kahraman falan değildir. normal hırslı bir topçu. futbol savaş değildir. hem saha da arena değildir. gladyatörler de savaşmıyordur.

    dediğim gibi adı "idris" olsa ve gaziantepsporda oynasa, mesela kazara baros's sert girse..off aman off..neler denirdi kendisi hakkında..hemen konular açılırdı.. "kasap idris "diye...hiç kimse de yıllardır aradığımız adam falan demezdi.

    kendisini şiddetle "kahraman" ilan edenlerle, "futbolcu hagi ve teknik adam hagi" arasındaki farkı anlayamayanlar aynı gürühtadır.

    ayrıca bu güruh "galatasaray sevdası ve galatasaray çıkarı" diye birşey bilmiyorlar. varsa yoksa kahraman yaratma, efsane övme peşindeler. tahminime göre yaşları da pek büyük değil.

    ayrıca :
    (bkz: ben de lorik sana seviyorum ama abartmıyorum)
    (bkz: biz de eti browni seviyoruz ama hayvan gibi yemiyoruz)
    (bkz: iyi futbol iyi futbolcuyla oynanır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın