aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1248
    cana ' nın takıma kazandırılması konusunda aciz yönetimimizi tebrik etmek gerekir. çünkü en azından ne istediğini biliyor. yanından geçen adama bakmıyor trene bakar gibi. mücadele ediyor, canını dişine takıyor. eksikleri yok mu? tabi ki var. ama o eksikleri, başkalarının eksiklerini kapatmaya çalışırken daha çok ortaya çıkıyor. zira tiryaki bir sol bekimiz, bam'ımız. ve kova gibi bir kalecimiz var. çok şükür! sunderland ' de kaptan olmuş, marsilyada padişah olmuş falan bunlar hikaye. bir adamın özverisi, çalışma isteği her şeyden önemlidir. tabi ki galatasaray gibi büyük bir takımda oynayacak nitelikte olmadığı düşünülebilir. ben buna da katılıyorum. ama sadece ofansif açıdan. defansif açıdan ben cana ' dan memnunum. onun yerine kimi koysak ondan iyi olmayacak.

    son dönemde galatasaray'a gelen defansif orta saha oyuncularına bir bakalım.

    flavio conceicao , inamoto, alioum saidou, ahmed barusso , linderoth * bu adamların hangisinden verim aldık? hangisi hem defansif açıdan hem ofansif açıdan takıma katkı sağladı. birini bile sağlamadı.

    mevcut kadro içinde defansif orta saha oynayabilecek futbolcular: barış özbek, ayhan akman, mustafa sarp.

    hangisinden daha kötü cana?

    ben de cana ' yı yetersiz görüyorum. ama şu anki kadroda oynayabilecek tek adam o. ben bir galatasaray taraftarı olarak yıllarca savaşan, mücadele eden adam gibi adama hasret kaldım. ben bu istediklerimi cana'da görüyorum. bu bana yetiyor. varsın şut çekmesin. varsın 50 metre pas atmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın