• 6
    --- alıntı ---

    sessiz sedasız euro challenge'da final four yolunda ilerleyen takımım. bakın bugün yendiği dexia mons'un koçu ne demiş.
    "today we played against the hardest team of the group, and we lost. many times as a coach ı played against a turkish team, and today exactly a turkish team was against us on the court, with tough defense and smart offence. what ı said to my players in the locker room after the game ı honestly want to repeat; loosing a game against to such a good team as pınar karşıyaka is not a shame, only there can be lessons to get. and the lesson for today is how much a team can play an intensive basketball both at offence and defence."

    çevirmek gerekirse, "bugün gruptaki en zorlu takımla oynadık ve kaybettik. koç olarak birçok kez türk takımlarına karşı mücadele ettim ve bugün de karşımızda tam bir türk takımı vardı. sert savunma ve akıllı hücum.soyunma odasında oyuncularıma söylediğimi burada dürüstçe tekrarlayacağım böyle bir takıma , pınar karşıyaka'ya, kaybetmek ayıp değil, buradan ancak dersler çıkarabiliriz. bugünden çıkarmamız gereken ders bir takım hem hücumda hem savunmada üst düzey basketbol oynayabilir.

    gerçek gurur duyulacak sözler.

    ayrıca hem euro challenge'ın hem de geçen sene tbl'nin en çok taraftar ortalamasına oynayan takımıdır pınar karşıyaka. yine de daha çok taraftarın salona gitmesinin potansiyeli var bu takımda. 3000 yetmez.

    o gece bu sene *

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın