resim
Ufuk Ceylan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.94
Uyruk:Türkiye
  • 727
    gereksiz eleştirilerin veyahut aşırı eleştirilerin sebepsiz bir yere üzerinde toplandığı güzel kalecimizdir.

    eleştirilerin zirve noktasını olarak en son rakibimiz olan bursaspor ile olan karşılaşmada yediği 2 gol oluşturuyor. bakalım bir bu maça;

    galatasarayımız maçın başından ilk yarım saat sonuna kadar çok iyi top oynamıştır son 3 senede görülmeyen ve özlediğimiz ön alanda baskımı dersiniz geriden iyi top çıkarmak mı dersiniz hepsi bu yarım saat içerisinde o kadar güzel oldu ki keşke tüm sezon böyle oynayabilsek diye dua ederken talihsiz bir gol yedik. ( bu süre içerisinde sözü en az edilen futbolcu ayhandır buraya dikkat etmek gerek takımın iyi oynadığı arkadan iyi top çıkardığı önde iyi bastığı zamanlarda ayhana gerek kalmadığından ayhanın o sırtını rakip kaleye dönüp bizim stoperlere verdiği saçma pasları göremedik bile)

    ilk gole gelince orda ufuk açılmasın kalesinde kalsın diyenleri anlamak mümkün değil bence. o golün yenmesinin 1 numaralı sorumlusu savunma oyuncularıdır tamam ofsayt - elle oynama olabilir ama savunma oyuncusu orda rakip oyuncuyu arkasına kaçırmamalı ufuk açılıp üstüne düşen görevi fazlası ile yaptı eğer açılmasaydı topu köşede görürdü o zaman herkes savunma oyuncularına laf atardı sadece gol yemiş olurdu ufuk. bence en doğru olanı yaptı saçma yer eleştiriliyor.

    2. gole geldiğimizde ise top tam ufuka geldiği anda yerden sekince savunulması zor bir top haline geliyor orda kalecinin hatasını yadsıyamayız evet kornere çelmek çok daha iyi bi fikir olabilirdi. ama o gole rağmen 2. yarıda yaptığı kurtarışlar ile bile ne kadar iyi kaleci olabileceğini bize gösteriyor..

    bence uzun süre bizim kalemizde kalmalı.

    ama...

    işte...
App Store'dan indirin Google Play'den alın