resim
Ufuk Ceylan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.94
Uyruk:Türkiye
  • 726
    görüyorum ki, bütün eleştiriler ufuk ceylan üzerinde toplanmış. gerçi haklılık payı var, önde olan sahada gördüğümüz ufuk ceylan. ama birde görmediklerimiz var. nedir görmediklerimiz veya görmek istemediklerimiz? mesela nezih boloğlu, mesela rijkaard, mesela hagi, mesela adnan polat...

    nezih boloğlu ile başlayalım. bu adamın azılı düşmanı oldum resmen. her fırsatta kötülüyorum. ama oda bunu hakediyor.şu sözlükte adnan sezgin'den daha fazla tepki görmesi lazım. kaleci antrenörümüz. hayrettin olarak suçladığımız ufuk ceylanın antrenörü, hayrettin vol.2 diye sürekli laf soktuğumuz aykut erçetin'in antrenörü. hayrettin'i kesemeyen, hayrettin'in yedeği nezih hoca. bu bile yeter sanırım. ayrıca kaleci antrenörü olduktan sonra kalecilerimizin performansını çok özür dileyerek sadece görme engelli kardeşlerimiz farkedemez. kalecilerimiz bu durumda olmasının sebeplerinden biri, bu kendilerine güvensizliğin sebebi, sahadaki hatalarının sebeplerinden büyük pay nezih hocanındır.

    kalecilerimize yapılan eleştirilerin bir bölümün sana verdim frank rijkaard ve ekibi. sen ki barcelona'ya koyduğun sistemle şimdiki takımı yaratan, sen ki guardiola ve oyuncularından övgü alan, "o olmasaydı yapamazdık" denilen insan. sen de mi brütüs? sende mi görmedin kalecilerin durumunu? hiç mi demedin "başkan böyle olmaz, kaleci antrenörü lazım" diye? futbolun en iyi oyuncularından biri olan sen böyle bir duruma nasıl izin verirsin? kendi kariyerine bir hakaret değil midir? başkan mı olmaz dedi, elimdeki kadro bu diyip çaresiz bir şekilde baktın bize, git aga istifa et. kendine yazık bize yazık. olmuyorsa takımı daha da deşmeye gerek yok, kendi kariyerini ismini deşmeye gerek yok...

    gelelim hagi'ye. hagi henüz yeni geldi takıma ama olsun bugünden itibaren önümüzdeki yeni sezona kadar süre veriyorum hagi'ye. bir şekilde rapor vermeli antrenör hakkında.

    adnan polat'ında bir şekilde payı var. dedim ya durumu görmemek için görme engelli olmak lazım diye. kendiside görüyordur umarım. evert jan derks gibi bir isim getirdin, frank rijkaard'ı getirdin. devrim devrim dedin, devrimin alası kalede oldu. teknik direktörler sana bunları gösterdi de sen izin mi vermedin ya da hiç mi sana bu konular söylenmedi bilemiyorum ama artık birinin dur demesi lazım. gör artık be başkan. yap bir şeyler. getir usta bir kaleci antrenörü. ufuk'u, aykut'u geçtim yeni gelen kalecilerimiz var altyapı'dan. muhammed alperen uysal var turunuvada en iyi kaleci seçilen. geleceğimizi kurtar bari başkan. ufuk ceylan'ın manisaspor dönemlerine bak başkan, adam bildiğin panter'di. nezih hoca'nın elinde yavru kediye döndü. onur kıvrak-şenol güneş ikilisini gör başkan, ufuk onur'dan daha iyi bir kaleci ama harcanıyor başkan. eğer biri harcanacaksa bu nezih ali boloğlu'dur başkan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın