resim
Ufuk Ceylan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.94
Uyruk:Türkiye
  • 696
    kendisine baktıkça, aklıma volkan demirel'in yediği hatalı goller geliyor sürekli. fakat fenerbahçe'nin gösterdiği sabır ile volkan'ı nasıl kazandığı da malum. bu sebepten ufuk idam tahtasına çıkarılmamalı ve kendisine sabır gösterilmeli.

    yalnız şöyle bir durum söz konusu; aykut, de santic, leo franco ve şimdi de ufuk. bir takımın, bütün kalecilerinin performansı düşüyorsa o zaman sorunu kalecilerde değil onları eğitenlerde aramak gerekli. mondragon sonrası takıma adam akıllı kaleci gelmedi de diyemeyiz. italya milli takımının ikinci kalecisi bu takımda görev aldı ve hatalı goller yediği için beğenilmeyip gönderildi. aynı şekilde ispanya liginde yıllarca görev almış, arjantin milli takımı kalecisi bu takımda görev aldı ve aynı sebeple oda gönderildi.

    bugün servet, miller'ın gol pozisyonunu çıkarınca ufuk'a yaptığı "konuş" hareketine dikkat edin. bu demek oluyor ki, kaleciler ile savunma oyuncuları arasında maç içinde diyalog kopukluğu söz konusu. bir kaleci antrenörü, kalecisinin bu sorununu dahi çözemiyorsa varın gerisini siz düşünün.

    sonuç olarak benim şahsi düşünceme göre, tek suçlu kaleciler değil. avrupa'da herhangi bir klüpte, kaleciler konusunda yıllarca süregelen böyle bir durum söz konusu olsa, kaleci antrenörü ile yollar çoktan ayrılırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın