resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3760
    ispanyada barcelonanın futbolcuları senede 38 lig maçına çıkarlar, en az 10-12 şampiyonlar ligi maçı yaparlar, bir o kadar kral kupasında maça çıkarlar, hepsi millidir, bir kaç tane milli takım maçı da yaparlar herhalde. bizim çakma messi 7, yazıyla yedi maça çıktı galatasaray formasıyla.

    efendim sakat. sakat çünkü sporcu değil. efendim sakat. sakat çünkü profesyonel değil. açıkçası sakat sakat sahada kalıp belçikaya attığı gol beni hiç ilgilendirmiyor. o golün bedeli sadece yedi maça çıkması oldu galatasarayda. parasını ödeyen ve kendisini arda yapan camiaya ihanet değil midir bu? taraftarına şerefsiz diyenlerden, babası belli değil diyenlerden, telefonla özür dilemesi galatasaray taraftarına ihanet değil midir? yattığı yerden para kazanırken, spor sayfalarında değil magazin sayfalarında boy göstermesi galatasaray ruhuna ihanet değil midir? azizden "lan arda senin ne işin var burda" yemesi hangi galatasaraylının içine siniyor?

    adam genç, parası var, çok da şeker bir sevgilisi var, elbette gençliğini yaşayacak, ama gençliğini yaşamak azizin maskarası, medyanın da ikoncanı olmak değildir. ayrıca kendi mallığın sebebiyle sakatlanıp, galatasarayın parasını yattığın yerden yiyorsan, bu camia için biraz da fedakar olacaksın. ve eğer galatasaray futbol takımının kaptanıysan bu takımın gerçek sahiplerine yani biz taraftarlara hakaret edenlere telefon açıp bir de özür dilemeyeceksin.

    ama büyük kaptanımız, ne camiaya, ne taraftara, ne de galatasaray ruhuna layık olmadığını her fırsatta ispatladı bizlere. ben şahsen ekürisi obez oğlanla aynı formayı giymesini, hem de acilen giymesini diliyorum. onun gibilerin yeri köprünün karşısıdır, isterse dünyanın en büyük futbolcusu olsun, galatasaray değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın