resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3759
    genel olarak arda turan'ın oynadığı süre zarfında ne kadar etkili olduğunu görmemek için ancak kör olmak gerekir. sakatlıktan çıktığı ilk maçta bile (11 aralık 2010 galatasaray gençlerbirliği maçıydı sanırım) sahaya enerji getirmiş takımın çehresi değişmişti. ama gel gör ki bir kişi ile maç kazanılmıyor.

    yoklara oynadığımız ajax maçında hemen gözlerimin önünde son dakikada anıl'a attığı o pas bu kadar yetenekli bir oyuncunun ne zaman ne yapacağının belli olmayacağının göstergesiydi adeta.

    beypazarı maçında da ali sami yen'deki son maçı galibiyet ile bitirmek için nasıl yırtındığını görmeyin aman. attığı golden sonra nasıl duygulandığını anlamayın. efsane dediğimiz tugay'la beraber göz yaşı döken tek oyuncu olduğunu fark etmeyin.

    yollayalım onu da tugay gibi ingiltere'ye oynasın orda. kral olsun göklere çıkarılsın ingilizler tarafından. futbolu bıraksın tugay gibi orda. 15 sene sonra antrenör olarak geri döndüğünde eminim şu an tugay'a dediğimiz gibi "şimdiki futbolcular çok ruhsuz be arda" diyeceğiz ona da...
App Store'dan indirin Google Play'den alın