aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1168
    galatasaray'a transfer olduğu haberi sunderland taraftar forumuna düştüğünde, taraftarların geneli "hadi lan, ne işi var lorik'in gala'da?!" diye ilk anın şokuyla saçmalarken; babayiğidin biri durumu özetlemişti:

    "iyi olmuş; belki türkiye'de top kazanmakla görevli orta saha oyuncularından 40 metrelik paslar bekleyen geri zekalılar yoktur!"

    ne üç kuruş için vietnam'a savaş açan silah tüccarından, ne de ırak'a savaş açan petrol firmasından tiksiniyorum; şu adidas/nike/puma vs. orospu çocuklarından tiksindiğim kadar. göze hoş gelen, top cambazlığı yapan her futbolcu sezon sonunda bunların reklamlarında; sanki sirkteyiz anasını satayım, trapezci izliyoruz. izlenenden keyif almak için hiç bir futbol bilgisi gerekmiyor, öyle lazer anahtarlığa bakan kedi gibi hipnotize oluveriyorsun, adam topu sağa sola çekiyor, çalım atıyor falan... futbolla tek alakası, c.ronaldo'nun sixpack'ini görmek için barnabeu'ya gelen sarışın kıza bile forma, eşofman, vs. satılabiliyor bu yöntemle...

    geri kalanlar? yani sahada takımına sağladığı katkıyı algılayabilmek için futbol bilgisine sahip olunması gereken futbolcular? onlar yeteneksiz, yeteneksiz olduğu için mecburen canla başla oynayanlar; kazmalar, kasaplar...

    sezonun ilk maçı olan sivasspor deplasmanını hatırlıyorum da; ligtv spikerlerinin lorik cana'dan bacak arası çalımlar, 40 metrelik ara paslar göremeyince "pek öyle özelliği olmayan, sıradan bir futbolcu bu; değil mi melih?" diye kikirdemelerini ve sanki bütün rakip orta sahasına karşı maçın başından beri tek başına direnen o değilmiş gibi, bir tane çalım atınca "lorik cana cevabımızı verdi..." diye yüzsüzce kıvırmalarını. daha da kötüsü, sabahtan akşama kadar şu yorumcu bu takımlı, bu spiker galatasaray düşmanı diye yazmaktan klavye aşındıran sözlükte; bu dangozların futbol anlayışının tıpkısının aynısını okumak!

    tiksindirdiniz lan; yemin ediyorum tiksindirdiniz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın