• 207
    galatasarayın mutlaka kazanması gereken bir maçtı. bu maçı kazanmak moralman takımı üst seviyeye çıkaracaktı. bir sinerji yaratılacaktı yani. o sebeple bence değerli bir galibiyet.
    ayrıca trabzon ve bursanın puanlar kaybettiği hafta'da kazanmak çok iyi oldu. bazı oyuncuları değerlendirmek gerekirse ;

    yekta : iyi oynadı. ilk maçı olmasına rağmen berbat orta sahamıza zeka ve teknik kattı. aslında bu vasat oyunu bile kötü olan orta sahamızın sırıtmasına sebep oldu. gelecek var bunda.
    culio : bu adamı anlatacak laf yok. herşeyi yapıyor sahada. helal olsun.
    stancu : fazla bir şey söylemek için erken. ama şimdilik umut vaadettiğini söyleyebiliriz. ayaklarına hakim bir oyuncu. ayrıca ahmet çakar hakkında "gerekli aşamayı gösterirse galatasaray 20m euro'ya elinde tutamaz,soluğu real madrid veya barcelona'da alır." demiştir.
    kazım kazım : maçta çok koştu. o sebeple sonlara doğru oyundan düştü. bir ara arka taraftan soluyordu.
    ufuk : iki pozisyonda hata yaptı ama yine gol yemedi böyle devam eder inşallah.
    hakan balta : oynama artık. insua oynasın de de hagi'nin balta takıntısı bitsin.
    insua : savunması çok iyi değil ama hücum'da sol kanada çok büyük hareket getiriyor ve culio ile çok çok iyi anlaşıyor. girdikten sonra bir kaç kere soldan akıp gitti.
    emre çolak : 80 fırın ekmek yemen lazım daha.
    servet : seni rijkaard konusunda yaptığın hareketle silmiştim. istersen 50 gol daha at. farketmez. biraz karakterli olmak lazım.

    neyse işte! yeni transferler ümit verdi. hala bir tane iki yönlü ileriye dikine gidebilecek bir adama ihtiyacımızın olduğu görüldü.
    neill, kewell, pino, baros, arda vs gibi oyuncuların katılması ve yeni transferlerin de iyicene uyum sağlamasıyla takım daha iyi olacaktır bence.
    taraftara da ayrı parantez açmak lazım. bugün müthişlerdi. umarım hep böyle oluruz.

    http://www.dailymotion.com/...ena-sallanyyor_sport

    "şu an istanbul'un depreme en dayanıklı yerinde oturuyoruz belki ama oturduğumuz yer sallanıyor." - spiker
App Store'dan indirin Google Play'den alın