• 52
    ultraslanın olması gereken tribündür kanımca. neden diyecek olursanız burası deplasman tarafının olduğu tribündür ve dolayısıyla en çok sesin çıkması gereken yerdir. aksi takdirde deplasman taraftarının sesi pegasus tribünü tarafından kesilene kadar sahaya ulaşacak futbolcularına gerekli motivasyonu sağlayacaktır.

    bugün* gördüğüm ve elimden geldiğince anlattığım* kadarıyla 2. katında hiç ses yoktur. ilk katından ise organize olmayan sesler çıkmaktadır 4. katı hakkında fikrim yok yalan söylemeyeceğim onların da sesini hiç duymadım. ve hal böyle olunca sayıları 200ü bulmayan sivasspor taraftarının sesi bile bağırmaya çalıştıklarında akustiğin de yardımıyla bir hayli çıkmıştır.

    bu durum malesef muazzam stadımızın muazzam akustiğini aleyhimize çevirmektedir zira deplasman taraftarının kolladığı sessizlik her daim vardır bu tribünde ve organize tek grup olan ultraslanın uzak kalmasıyla seslerini bastıracak bir grup malesef yoktur.

    hadi bu sefer karşımızdaki sivasspor taraftarıydı. umarım fenerbahçe taraftarı geldiği zaman bizim onların stadında yaptığımız gibi seslerini duyuramazlar.

    ama bu tribünün sakinlerine çok rol düşüyor bu konuda ve düşen ilk rol ise sakin olmamaları çök çök çülüğe girişmemeleridir.

    orası deplasman taraftarının geldiği yer kardeş onların sesini bastırmak zorundasın boşluk buldukları anda bağıracaklar ve sen çök çök yaparak o aradıkları boşluğu 90 dakika sağlıyorsun adamlara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın